tisdag 22 juni 2010

8 Det börjar närma sig...

Nu är det sommar, studenterna har gått ut, jag har gjort min sista tenta och tänker lämna in min projekledaruppsats inom en vecka om allt går som planerat. Jag har nästan fastnat i Farao-träsket igen. Mastabagravarna tar kål på mig, hur ska man kunna tillverka så mycket tegelsten...?

H har muckat, S och T och I och K och J och massa andra trevliga bokstäver är tillbaka i stan och vi dansade i Es vardagsrum hela natten! Billie and the Vision och Strokes tillsammans med Uggla. Sånt gillar jag, då vet man att allt är bra. Dessutom står det tre röda rosor på mitt köksbord, för tre månader. Som kommer bli fler!

Tjeckien är ett annat tema, för nu händer det grejer! Lenka, som ska "ta hand om mig" tror jag, och jag har mailat lite fram och tillbaka och pratat workshops och kurser. Kanske kommer jag lära ut spanska, troligen kommer jag även hjälpa till med engelskan och teatern på DDM Lanskroun. Så spännande! Den 6e september ska jag vara där nere, biljetten ska bokas nu snart snart snart! Nervositeten smyger sig på mig...

Dagens tjeckiska
Tabor - läger

Inga kommentarer: