tisdag 27 april 2010

4 Friskisanda!

Finns det något bättre än 100 svettiga personer som står och hoppar upp och ner i takt? Kom igår hem från ett friskispass med precis rätt ingredienser! Några killar utan mototrik, bra musik och så lite för många armhävningar för att man ska orka med. Göttans. Plus att man alltid känner igen någon! Mannen med de enorma vadmusklerna eller den hysteriska blonda tjejen. Eller hon som alltid jympar utan skor.

Men mest av all ser jag fram emot sommaren nu. Komma ut ur den här lägenheten, jobba iställlet för att plugga och slippa alla inlämningsuppgifter om "Customer relationsship management" eller "New-product development" som det så snitsigt benämns på engelska. Bara softa runt och sitta och grilla i parken är bättre! =) Imorgon är det guideutbildning på slottet, det ska bli spännande, se vad de har kokat ihop till oss...

Lite orosmoln finns dock. Körkortstillstånd som helt plötsligt gick ut, trötthet (men sen när är det en nyhet egentligen?) och så ett i Bulgarien. Men jag hoppas allt ordnar sig, sommaren är ju snart här!

Längtar tills torsdag istället och läser bra böcker:

Kokain - drogen som fick medelklassen att börja knarka och länder att falla samman (av Erik de la Reguera och Lasse Wierup)

Anna Karenina (av Leo Tolstoj)

Så spännande är det just nu... jösses amalia.

Inga kommentarer: